Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
||
Főoldal | ÉrMe Hálózat

ÉrtékTeremtő Nonprofit Kft.

Az ÉrtékTeremtő Kft. tulajdonosai saját, több éves vagy több évtizedes üzleti gyakorlatában is megtapasztalták a magyarországi üzleti élet bizalomhiányából fakadó hátrányokat, legyenek azok adminisztratív, technikai, vagy pénzügyi jellegűek. Az elmúlt évek üzleti tapasztalatai, tudományos és társadalmi kutatásai és az ÉrMe Klub keretében történő együttgondolkodások meggyőztek bennünket arról, hogy a magyar gazdaság fejlődése sem következhet be a gazdasági élet etikai és morális javulása nélkül.

 

Az etikus és morális, ugyanakkor tisztes nyereségre törekvő üzleti vállalkozások és projektek támogatására, fejlődésük elősegítésére jött létre 2006. májusában az ÉrtékMegőrző  Üzlet- és Vállalkozásfejlesztő Közhasznú Társaság, rövid nevén ÉrMe Kht. melyre a tulajdonosok nem mint befektetésre tekintenek, hanem mint üzleti tevékenységük közhasznú részére. A cél egy olyan értékorientált, üzleti koordináló és fejlesztő szervezet létrehozása volt, mely az etikus alapok megtartása mellett ötvözi a bizalomból és a professzionális üzleti tevékenységből fakadó előnyöket.

 

A jogszabályi változásokat követve az ÉrMe Kht. 2009 júniusában átalakult, és nevét is megváltoztatta ÉrtékTeremtő  Kft.-re, mely céljait is jobban kifejezi. Az ÉrtékTeremtő Kft. az ÉrMe Üzleti Hálózat tagjainak közös és intézményes üzleti együttműködésének szervezője, koordinálója, fejlesztője. Célja, hogy hátteret és alapot teremtsen új üzleti vállalkozások megindításához, új üzleti ötletek kidolgozásához és ezeket eszközeihez mérten, főként a kezdeti időkben segítse, támogassa. A vállalkozás üzletpolitikájának meghatározásakor nem csak profit-, hanem más szempontokat is figyelembe vesz, azonban a nyereséges működést is célul tűzte ki.

 


 

Rövid név: Érték Teremtő Nonprofit Kft.

 

Székhely: 1028 Budapest, Széchenyi utca 37. 

 

Cégjegyzékszám: 01-09-921392

 

Adószám: 22296157-2-41

 

Számlaszám: 10700495-43872406-51100005

 

Ügyvezető: Schumicky Mária

Elérhetőség: +36 20 257 39 83 és schumicky.maria[kukac]gmail.com

 

 

 

 

 

BGA

Segélyakciónk 

Nyitólap
Gyűjtés az ukrajnai menekültek megsegítésére - a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat Kárpátalján végzett munkáját támogatja az ÉrMe Hálózat.

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Benedictus Klub
ÉrMe Vác Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat  |  Adatvédelem