Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Ajánljuk még

Kisfilm készült a KETEG tevékenységéről

2017. 11. 17.

„Üzenetünk minden korosztály számára forradalmi, és formáló hatású."

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Keresztény társadalmi elvek a gazdaságban szemléletmód és megközelítés egyre nagyobb érdeklődésre tart számot hazánkban és a médiában is. Állandó oktatási programjainkkal párhuzamosan, az utóbbi hetekben több budapesti konferenciaszereplés mellett Miskolcra, Esztergomba, és Nagykanizsára is meghívták Laura nővért előadni" – olvasható a KETEG honlapján. „A célcsoport, az életkor, a szakmai háttér mindig más, egy mégis közös minden hallgatóságban: nagy vágy él bennük egy értékközpontú gazdasági modell megismerésére. Aki nem csak a kapitalizmus térhódítását élte meg, hanem a kommunizmus évtizedeit is, a legnagyobb lelkesedéssel hallgatja, hogy van más alternatíva is. A rendszerváltás után született fiatalok pedig élénk érdeklődéssel figyelik, hogy nem csak a haszonelvű, főáramú gazdaságmodell létezik. Üzenetünk tehát minden korosztály számára forradalmi, és formáló hatású" – hangsúlyozzák a honlapon. Egyben arról is hírt adnak, hogy – az Expanded Reason Award elnyerése kapcsán – 2018 őszén bemutató kisfilm készült a KETEG-ről, illetve eddigi tevékenységéről.

 

A film – melyben Tóth József, az ÉrMe Hálózat elnöke, egyben a KETEG egyik oktatója is megszólal – itt is megtekinthető:

 

 

 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat